窒素・炭素安定同位体を用いた新食物連鎖解析法—その現状と今後—A New Aspect on Food Chain Analyses Using N/C Isotope Ratios —Current Perspectives—
1 京都大学名誉教授Professor Emeritus, Kyoto University ◇ 606–8501 京都市左京区吉田本町 ◇ Yoshida-honmachi, Sakyo-ku, Kyoto 606–8501, Japan
2 総合地球環境学研究所名誉教授Professor Emeritus, Research Institute of Humanity and Nature ◇ 603–8047 京都市北区上賀茂本山457番地4 ◇ 457–4 Motoyama, Kamigamo, Kita-ku, Kyoto 603–8047, Japan
3 国立研究開発法人海洋研究開発機構フェローJAMSTEC Fellow, Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology ◇ 236–0001 神奈川県横浜市金沢区昭和町3173–25 ◇ 3173–25 Showa-machi, Kanazawa-ku, Yokohama, Kanagawa Pref. 236–0001, Japan
4 国立研究開発法人海洋研究開発機構地球環境観測研究開発センターResearch and Development Center for Global Change, Japan Agency for Marine-Earth Science and Technology, Yokohama Institute for Earth Sciences ◇ 236–0001 神奈川県横浜市金沢区昭和町3173–25 ◇ 3173–25 Showa-machi, Kanazawa-ku, Yokohama, Kanagawa Pref. 236–0001, Japan